Πρόοδος προγράμματος e-twinning

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού προγράμματος e-twinning που πραγματοποιεί η ομάδα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας η οποία αποτελείται από την κ. Χαχούδη Αργυρώ , την κ. Τραμποσίνη Αντωνία , τον κ. Μοσκοφίδη Αλέξανδρο , τον κ. Χατζησταύρου Θωμά και τον κ. Ιωαννίδη Στέφανο.

Το χρονοδιάγραμμά δράσεων που είχε ορισθεί το Σεπτέμβριο , τηρήθηκε στο έπακρο με ζωηρή συμμετοχή των μαθητών των ΣΤ1 και ΣΤ2 τάξεων καθώς και με την άψογη συνεργασία μας με το σχολείο Bahçeşehir Koleji της πόλης Denizli της Τουρκίας.

Το τελευταίο κομμάτι που προστέθηκε στο πρόγραμμα μας ήταν το λογότυπο του, η δημιουργία του οποίου έγινε σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό των Εικαστικών του σχολείου μας κ. Κεβρεκίδου Σοφία, η οποία καθοδήγησε και βοήθησε τους μαθητές μας στην κατασκευή του. Το λογότυπο βρίσκεται πλέον αναρτημένο δίπλα στον τίτλο του προγράμματος μας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-twinning και περιλαμβάνει ένα ζωγραφικό έργο μαθήτριας του δικού μας σχολείου κι ένα του σχολείου της Τουρκίας.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος ήδη προγραμματίζεται από την εκπαιδευτική ομάδα και θα αρχίσει να πραγματοποιείται μετά τις διακοπές των Εορτών.

Θα ολοκληρωθεί δε στο τέλος του σχολικού έτους με παρουσιάσεις , κατασκευές και άλλα δρώμενα.